Franchise

Banner

OUTBACK BURGER

Ondernemen begint met een droom. Je passie achterna en je eigen koers bepalen. De horecabranche staat de afgelopen tijd voor grote uitdagingen, maar jouw zaak staat als een huis! Zoek jij naar een manier om jouw onderneming een extra boost te geven? Goed nieuws: De mannen van Outback Burger helpen jou om uit jouw take-away restaurant nog meer rendement te behalen.

Word jij als eerste de nieuwe partner van Outback Burger in jouw omgeving? Verhoog jouw omzet door onze Outback Burgers te verkopen. Wacht niet te lang, verkrijg nu het exclusiviteitsrecht voor jouw bezorggebied/woonplaats.

Samenwerken met Outback Burger

Uniek concept

Wij zijn trots onze mooie, smaakvolle burgers en broodjes. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en wij garanderen continuïteit van onze recepten.

Snelle groei

Je lift mee op de bestaande naamsbekendheid en de reeds behaalde successen binnen Outback Burger. Je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden, jij krijgt uitgebreide begeleiding en uitleg waardoor je direct aan de slag kunt. Behaal met jouw take-away restaurant nog meer rendement met het Outback Burger franchiseconcept.

Bewezen formule

Andere ondernemers gingen je voor, onze formule werkt. We hebben momenteel vestigingen in Haarlem, Leiden en Aalsmeer. Ervaar het zelf en zie je omzet en rendement groeien. Op naar een nog succesvollere horecaonderneming!

Hoe werkt het?

Outback Burger wil het afhaal- en bezorgconcept van hun overheerlijke burgers uitbreiden door heel Nederland. En hiermee andere horecaondernemers helpen aan een hoger rendement uit hun bestaande zaak te halen. Samenwerken met Outback Burger gaat heel makkelijk. Neemt contact met ons op, voor een kennismakingsgesprek bij jouw locatie.

Wordt je partner? Dan leveren wij alles wat je nodig hebt om onze burgers te bereiden. Ook krijg je een uitgebreide persoonlijke training en word jouw locatie extra ondersteund met lokale marketingcampagnes. Daarna komen de bestellingen snel binnen, telefonisch of online. Vervolgens gaat je team aan de slag met de bereiding van onze producten. Snel en gemakkelijk. De bestellingen lever je zelf of via een bezorgservice, af bij de klant. Afhalen in de winkel is ook een mogelijkheid als je dat wilt.

Zie jij het wel zitten om de lekkere gerechten van Outback Burger te verkopen en daarmee jouw omzet te verhogen? Neem dan vrijblijvend contact op. We kijken ernaar uit om jouw partner te worden.

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.

04/12/2021

Powered by